Hiddink bondscoach Antarctica

Guus Hiddink is vanmiddag om 15:00 uur voor de komende vier jaar officieel benoemd tot de nieuwe bondscoach van Antarctica. Het doel van de voetbalbond van Antarctica is om het voetbal van het werelddeel weer op de kaart te zetten. 

“Voetballers die nog geen officiële interland hebben gespeeld kunnen zich aanmelden bij de voetbalbond van Antarctica. En dan kan je eventueel een werkvergunning krijgen voor interlands. De voetbalbond wilt, wanneer we genoeg spelers hebben, een oefeninterland tegen de Noordpool regelen. En daarna willen we bij de FIFA een erkende status krijgen.” Aldus de 69-jarige Varssevelder.

“Wij zijn erg verheugd met de komst van Hiddink. De onderhandelingen verliepen wel moeizaam, maar uiteindelijk hebben beide partijen een beetje water bij de wijn moeten doen om de deal rond te krijgen. Hiddink is natuurlijk ook een grote naam in de voetbalwereld. En dat maakt het juist ook extra mooi voor een beginnend voetbalbond.” Aldus president IJ.S. Beer van de voetbalbond van Antarctica.

Guus_Hiddink_2012

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s