Personen met petje en capuchon op hebben erg laag IQ

Studenten van de Vrije Universiteit in Amsterdam hebben een onderzoek gedaan naar IQ bij type mensen. Zo zijn er bij de casual geklede mensen, de hiphoppers en de hippies IQ-testen gedaan.

“Wij willen weten of je bij kledingdracht van mensen al kunt zien of iemand een hoog IQ heeft of niet. En er zat wel een schokkende feit tussen. De casual geklede mensen scoren het hoogst. Dat heeft waarschijnlijk te maken met dat je minder met je looks bezig bent, dus je hebt meer tijd om op te letten op school.” Aldus student Geestelijke Welzijn en Psychologie, Randy  de Wolf.

“Op twee en vier staan de hiphoppers. Door de uitkomsten van ons onderzoek hebben we de hiphoppers in twee categorieën ingedeeld. Een categorie zijn de hiphoppers met de kledingstijl van 10 jaar geleden, en twee hiphoppers met een petje op en een capuchon op. En op plek twee staan de hiphoppers met de kledingstijl van 10 jaar geleden.”

“Op plek drie staan de hippies. Omdat ze vaak een zijn met de natuur leren ze ook veel van de natuur. Van de natuur kun je zoveel leren. En daar zijn de hippies echt van overtuigd en dat zie je ook terug in het verslag van dit onderzoek.”

“Op een schokkende vierde en laatste plaats staan de hiphoppers met petje op en capuchon op. Waarom is dat zo schokkend? Omdat hun IQ gemiddeld net boven het IQ ligt van iemand die zwakzinnig is. Waar is dat ooit ontstaan? Waarom zou je een capuchon over je pet dragen als je de pet niet mooi vind? Draag die pet dan niet. Dat is gewoon precies hetzelfde als klompen over schoenen aantrekken. Waarom zou je dat doen? En meestal dragen deze mensen ook jas met een bontkraag in de winter. Daarnaast lopen ze qua taal gezien, ver achter op de rest. Iemand uit groep 4 van de basisschool met dyslexie beheerst de taal gemiddeld al beter dan iemand met een pet op en een capuchon op. En vaak zitten er ook gewoon – ik noem het maar –  verMarokkaanste-Nederlanders tussen. Van die Nederlanders die met een Marokkaanse accent praten. Daar keldert je taalbeheersing ook gewoon van. Eigenlijk is het dus gewoon geen wonder dat ze op een IQ-test zo laag scoren. Je kunt gerust zeggen dat mensen met een petje op en een capuchon op gewoon dom zijn. Ik weet zeker als je aan zo’n persoon vraagt waar Pampus ligt dat hij/zij denkt dat het een eiland bij Griekenland is.”

images
Op deze foto zie je iemand die volgens Randy de Wolf een net iets hoger IQ heeft dan iemand die zwakzinnig is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s