‘Bevalling is zowat pijnloos’

Studenten van de Leidsche Universiteit hebben een onderzoek gedaan naar de hoogte van pijngehaltes. Nou blijkt dat een bevalling niet het meest pijnlijke is wat er bestaat.

“Vrouwen zeggen altijd dat een bevalling veel pijn doet. En achteraf gezien blijkt dat ook wel waar te zijn. Er is maar een ding wat nog pijnlijker is dan een bevalling. En dat is plassen over schrikdraad.” Aldus student Jesper van Hoogdalem.

“Vrouwen moeten zich niet zo aanstellen. Vrouwen hebben nog nooit over schrikdraad heen geplast. Dat is pas pijnlijk. Vrouwen weten niet eens wat pijn is. Ik word er zo moe van, van die vrouwen die dat elke keer zeggen. Dit onderzoek laat ook maar weer merken dat vrouwen alleen maar kunnen zeuren. Gelukkig heb ik mijn vriendin onder de duim en mag ze alleen maar praten wanneer ze mijn toestemming heeft. Ze moeten gewoon hun smoel houden over pijn. Wij mannen zeggen altijd maar: Pijn is fijn! En nu ga je naar boven en alvast uitkleden, toch schat?” Aldus student Rick Smallenveldt.

maxresdefault

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s