OBS De Lindenhof neemt Kyle de Goede over

OBS De Lindenhof heeft de 9-jarige Kyle de Goede overgenomen van CBS De Trekschuit. Met deze transfer zou zo’n 2,4 miljoen euro gemoeid zijn. Directeur Martijn Everts is blij met de komst van de Goede.

“Wij waren hem op het spoor gekomen tijdens ons scoutproject in het oosten van het land. Hij was altijd als een van de eersten klaar tijdens toetsen. En na een aantal telefoontjes met het schoolbestuur over zijn cijfers en zijn gedrag hebben we besloten een bedrag dat niet geweigerd kon worden neer te leggen bij hen. En zo geschiedde het.” Aldus Martijn Evertse.

“Het is de bedoeling dat ik Kyle in mijn groep krijg. Ik zie ernaar uit om hem les te geven. Kyle is een slimme, sportieve en vlotte jongen en dat past goed bij de andere kinderen. Dus ik ben niet bang dat hij aanpassingsproblemen heeft. Natuurlijk is het de eerste weken even wennen voor hem, maar dat geldt voor iedereen.” Waren de woorden van leerkracht Hennie Schuurmans.

De ouders van Kyle zijn ook in hun nopjes: “Toen we een telefoontje kregen dat OBS De Lindenhof een bod aan het voorbereiden was op onze zoon, hebben we gelijk gezegd dat wij ook 50 procent van het transferbedrag wilden hebben. Nu hebben we dus 1,2 miljoen mogen bijschrijven op onze rekening. Dus nadat we dat geld kregen zijn wij gelijk verhuisd van IJsselmuiden naar Een. En vanaf 20 juli gaan we even lekker paar weken op vakantie.”

Het enige wat Kyle de Goede nog kwijt wilde was: “Ik mis mijn vriendjes!”

6180600_G

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s